Doneren, sponsoren of adverteren

Met een constante 18.000 volgers op Facebook en een eigen website waarop unieke zelf geschreven artikelen staan, bezet Rallytrucks een uniek, eigenzinnig mooi plekje in de (Nederlandse) rallyraid wereld. Alex Miedema en Robert Baarda, ook wel bekend als De Rallytrucksmannetjes, beheren en bestieren rallytrucks.nl. Deze autonome, goudeerlijke kerels hebben een gedeelde passie voor (rally)trucks en zijn nog lang niet uitgekeken en uitgeschreven.

De Rallytrucksmannetjes zijn ambitieus en hebben die ambitie in een heuse mission statement onder woorden gebracht:

Rallytrucks verzamelt en deelt al het relevante nieuws t.a.v. rally trucks op social media (Facebook) en schrijft zelf nieuws-, opinie- en achtergrondartikelen die verschijnen op www.rallytrucks.nl. Daarmee is dit het enige autonome platform voor liefhebbers van deze sport. Rallytrucks schrijft vanuit en over passie betreffende de truck rallysport. Het hele jaar door is zij actief en brengt dus ook buiten rallyevenementen om, de sport onder de aandacht. Dit alles om het algemeen belang van de truck rallysport te dienen!

Haak aan!

Met steun en medewerking van sponsoren/partners wordt de prachtige ambitie steeds beter waargemaakt. Maar, er valt nog veel te winnen aan media-aandacht voor de truck rallysport. En de kosten wegen nog niet op tegen de baten. De Rallytrucksmannetjes willen over alle teams verslag blijven doen en hebben de vaste overtuiging dat iedereen in deze prachtige sport hier van profiteert. Haak daarom dus aan en word deelgenoot van Rallytrucks en haar ambitie!

Algemene Sponsormogelijkheden:

Vrije gift op factuur of via ons doneersysteem:

Steun ons!

Overige Sponsoring:

Banner op de website € 400,00 Advertorial € 500,00

Hoofdsponsor: bedragen boven de € 2.500,00 en voorwaarden/tegenprestaties in overleg

Sponsoring Podcast Thierry’s Dream

Per aflevering / per serie van 10:

€ 150,00 / € 1.250,00 je wordt genoemd in de afkondiging (mede mogelijk gemaakt door…)
€ 300,00 / € 2.500,00 je komt in het reclameblok en website wordt genoemd met af te stemmen inhoud.