Helaas kon de preproloog op zaterdag 20 november 2021 niet door gaan. We weten allemaal hoe dat komt, dus laten we het daar niet over hebben. De voorbereidingen waren op het moment van de persconferentie echter al in volle gang, organisator William Zweerts de Jong kon daardoor de mogelijkheid bieden aan teams om vlak voor het inschepen toch nog een kleine test te doen, zonder publiek weliswaar. Sommige teams konden wat extra tijd (het inschepen is plots naar voren gehaald) goed gebruiken, andere teams wilden niet het risico op schade lopen. Kees Koolen/Project 2030, Greenteam Panhuijzen en Riwald waren als truckteams wél aanwezig, de laatste zelfs met twee trucks. Rallytrucksmannetjes Robert Baarda en Alex Miedema mochten als onafhankelijke pers bij dit evenement aanwezig zijn. Robert zijn filmbeelden kun je binnenkort op ons YouTube-kanaal vinden, in dit artikel kun je een selectie van de foto’s die Alex deze dag heeft gemaakt bewonderen.

Vanuit de organisatie waren er enkele drone-piloten aanwezig.
De catering was perfect verzorgd.