Op zaterdag 8 en zondag 9 februari organiseerde het All Star Rally team van Johan Elfrink een Meet & Greet weekend bij sponsor droomparken, op locatie Marina Strandbad bij Olburgen, voor Johan zelf lekker dicht bij, maar wel aan de verkeerde kant van de rivier. Ondanks het hoge water en een overijverige gemeente-ambtenaar werd het toch een hele mooie dag waar vooral veel geïnteresseerden uit de regio op af kwamen, vaak als eerste kennismaking met deze mooie tak van autosport. Je kon op de foto met de truck, een praatje maken met de teamleden en meerijden in één van de Suzuki offroadbommetjes. Maar het hoogtepunt van de dag was natuurlijk het meerijden met Johan zelf in de Zetros, over een korte maar mooie baan. Uw verslaggevers Robert Baarda en Alex Miedema waren uiteraard aanwezig om bijgaande beelden te maken.

Steun ons!