(tekst: Alicia van der Grift)

Gisteren heeft LEEUW Rallysport weer twee mooie etappes gereden met wederom 2 keer de tweede plaats! De monteurs waren donderdag wél op tijd klaar (de avond ervoor dachten ze op tijd klaar te zijn, maar dit liep toch even anders..). Hierdoor was er gelegenheid om samen een Nederlandstalig deuntje te zingen onder het genot van een koud biertje. Later werden ze ook nog vergezeld door de Franse buren en zijn er ook nog wat Franse chansons gedraaid. 

Vandaag stond er maar 1 etappe van 86km op de planning die erg voorspoedig verliep. Het resultaat: 2e plaats! Dit maakt een 6e plaats voor hen in het eindklassement waar ze (na de crash aan het begin van de rally) erg tevreden mee mogen zijn. 
Kortom, ze hebben een geslaagde week achter de rug waar ze als team trots op mogen zijn! 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Team LEEUW Rallysport