Foto: Simon Koetsier

Rallytrucks is trots om Rainbow Truck Team als partner te kunnen presenteren. In een zoektocht naar een mediapartner die past bij de ambities die het Rainbow Truck Team heeft klopte het aan bij Rallytrucks. Bestaande goede verhoudingen werden bevestigd in een gesprek waarin duidelijk werd dat de behoeftes van beide kanten prachtig aansloten. Positieve aandacht voor nieuw te ontplooien rallyavonturen van Rainbow Truck Team enerzijds en anderzijds de behoefte aan een financiele partner die het autonome werk van Rallytrucks mede mogelijk maakt.

Om de rallytrucks activiteiten te kunnen voortzetten zijn partners zoals Rainbow Truck Team enorm belangrijk. Die activiteiten zijn er op gericht de off-road rallytrucksport in volle breedte onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt middels nieuwsdeling op Facebook, het schrijven van artikelen en rallyverslagen die gepubliceerd worden op de eigen website rallytrucks.nl. In de afgelopen tien jaar is Rallytrucks uitgegroeid tot een mooi mediaplatform met een groot bereik. Sinds 2022 is daar ook nog een boeiende podcastserie bijgekomen onder de naam Thierry’s Dream.

Steun ons!

Rainbow Truck Team heeft mooie sporen in de off-road rallysport gezet en is wil de komende jaren nieuwe avonturen aangaan. Naast meerdere Dakar rally’s werd onder andere deelgenomen aan de Morocco Desert Challenge, Rallye Breslau en Rallye du Maroc. Ooit gestart met een Ginaf truck, rijdt het team nu al jaren met een robuuste MAN rallytruck. Tijdens de afgelopen Dakar werd zelfs een waterstof-elektrisch aangedreven VW Amarok ingezet. Hieruit blijkt dat het Rainbow Truck Team vernieuwend wil zijn en niet bang is een voortrekkersrol op zich te nemen.

Voor zowel Rallytrucks als Rainbow Truck Team zijn avontuur, passie, samenwerken en een no-nonsense aanpak de basis van alle activiteiten. Zo willen beiden elkaar de komende jaren versterken en helpen in het realiseren van nieuwe rallyavonturen.

Foto’s Tim Buitenhuis