Met Versteijnen Trucks mogen we een nieuwe sponsor van onze Thierry’s Dream podcast verwelkomen. Eigenaar Vick Versteijnen draagt Rallytrucks en de podcast een warm hart toe. Nadat hij zelf te gast is geweest in de meest recente aflevering van deze podcast over de off-road rallysport zijn we tot een mooie sponsordeal gekomen.

Versteijnen Trucks

Vick Versteijnen is sinds 2006 actief in de truckbranche. Hij begon zijn carrière bij een grote truckdealer en in 2010 startte hij met een compagnon zijn eigen bedrijf. Na een succesvol acht jarig samenwerkingsverband is Vick vanaf april 2018 zelfstandig verder gegaan. Met een nieuw pand, meer ruimte en een klein goed op elkaar afgestemd team heeft Versteijnen Trucks vele trucks kunnen leveren aan tevreden klanten.

Versteijnen Trucks B.V. heeft in Gilze de grootste binnenshowroom van Nederland met maar liefst 10.000m2 oppervlakte. Daarnaast beschikt het bedrijf over een groot buitenterrein, kan er een proefrit gemaakt worden en kan een voertuig uitvoerig gecheckt en getest worden.

Thierry’s Dream podcast

In iedere uitzending van Thierry’s Dream ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het programma staat geheel in het teken van de rallysport en is tevens een ode aan Parijs-Dakar grondlegger Thierry Sabine. Iedere laatste vrijdag van de maand is een nieuwe aflevering tussen 13 en 14u te beluisteren op AllSportradio. Daarna terug te luisteren als podcast op alle gangbare podcastkanalen en met beeld op ons eigen YouTube kanaal.

presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden

Versteijnen Truck Racing

Met Versteijnen Truck Racing is succesvol deelgenomen aan de afgelopen Dakar rally. Het resultaat is een vijfde plek en dat is buitengewoon knap voor een relatief klein privé team. Vorig jaar werd nog de Morocco Desert Challenge gewonnen en nieuwe rally avonturen staan zeker nog op het verlanglijstje van de gedreven Vick met zijn team. Dit jaar wordt vooral voorrang gegeven aan de bedrijfsactiviteiten, maar verwacht wordt dat in 2025 zeker weer rally activiteiten zullen worden ondernomen.

Passie

Samen met Versteijnen Trucks delen we de passie voor trucks en de off-road rallysport. Zo hebben we elkaar nu gevonden in de sponsoring van de podcast. Deze sponsoring helpt ons in de ambitie autonoom positief verslag te doen van de off-road rallytrucksport. Wij zijn Vick en zijn team ontzettend dankbaar en zien uit naar wat de toekomst ons beiden gaat brengen.