De brute International-Scania DKR 3 blijft de komende tijd binnen staan. Maurik van den Heuvel heeft besloten deze Dakar rally over te slaan wegens zakelijke drukte. Afgelopen Breslau spraken we Van den Heuvel. Hij was daar om met zijn dochter deel te nemen in de SSV-klasse. Hij genoot er duidelijk van en haalde aan dat het zo veel minder stressvol is, dan het rijden van Dakar in een truck. Van den Heuvel gaf toen al aan dat Dakarspeed waarschijnlijk een jaartje zou overslaan. Nu is dat definitief en zullen we het zonder de opvallende torpedo rallytruck moeten doen. Jammer, want de truck, rijder en team hadden zeker hoge ogen gegooid. Maar, zoals we weten: Wat in het vat zit verzuurt niet. Maurik van den Heuvel laat weten dat het team hetzelfde blijft en Dakarspeed volop bezig is de truck te prepareren. In april staat een eerste test in de planning.

Steun ons!

De muziek die gebruikt is onder de video is ook op Spotify te beluisteren: