Het was voor de meeste deelnemers gisteren een dag van administratieve zaken, sleutelen, testen en vooral veel…. Wachten. Voor de organisatie juist een dag van keihard en non stop werken.

Wij, als Rallytrucksmannetjes, konden onze eerste administratieve rompslomp in de ochtend doorlopen en met hulp van Van Velsen Rallysport onze huurauto beplakken. Met wat Rallytrucks magneetplaten er bij lijkt het wat ons betreft net echt.

Vandaag gaat de rally dan echt beginnen en daar zijn wij en de deelnemers ook hard aan toe. Na het traditionele fotomoment, waarbij alle deelnemende rallyvoertuigen op het strand staan opgesteld voor een ultieme luchtfoto van het gehele deelnemersveld, wordt vlak buiten Agadir een proloog afgewerkt die de startopstelling bepaald voor de allereerste echte etappe op maandag.

Aan ons om vanaf vandaag iedere dag schriftelijk verslag te doen van de deelnemende trucks. Hopelijk wordt het een mooie rally en blijft de WiFi ons goed gezind. Succes aan alle deelnemers en veel plezier gewenst aan al onze lezers. Na de Dakar rally is het lang genoeg wachten geweest.