Dust Warriors glorieuze winnaars

Met Rally Team Dust Warriors als glorieuze winnaars is de Breslau rally ‘24 afgelopen. In de afsluitende etappe van een kleine zestig kilometer deden William van Groningen, Raph van Elshout en Wesley van Groningen het rustig aan. Waarom risico lopen als het niet nodig is. Met een derde plek deed het team uit Nieuw-Vennep het alsnog helemaal niet slecht. Van Groningen gaf na afloop aan dat het op die manier wel saai rijden was. Dat kon de pret aan de finish natuurlijk niet drukken. Namens Rallytrucks van harte gefeliciteerd met de overtuigende overwinning.

Süptitz met Heuer pakt tweede plek

Süptitz Motorsport heeft met Tom Heuer en zijn Tatra een mooie tweede plek te pakken. Heel de rally hebben we het als Sueptitz geschreven zoals in de officiële lijsten van de organisatie staat. Waarschijnlijk komt op hun toetsenbord de optie voor puntjes op de u niet voor. Ach ja: Volgende keer doen we het meteen van het begin af aan goed.

Kittler Racing Team pakt derde plek

Kittler (wel goed geschreven en zeker niet met een H) pakt de derde plek. Met de Ginaf was hij lang degene die het Van Groningen nog moeilijk probeerde te maken. Al met al een mooie top 3.

Kupper en consorten op vier

Niet op het podium, maar toch een fantastisch resultaat voor Expeditievoertuigen Rallyteam. Het team rond rijder Hugo Kupper en zijn DAF rallytruck hebben het weer gered en zijn vaak smaakmakers op de rallytrack. Bovendien leuk om ieder jaar te zien dat het hele gezin er bij is.

Pech voor Fiers

Team Fiers moet toekijken hoe de collega’s wel de finish weet te bereiken

Je bedenkt het niet, maar het gebeurde toch. Jasper Fiers en kompanen vielen in het zicht van de haven uit met een kapotte radiateur. Gelukkig kon collega FVDS rijder Van der Sande de finish wel bereiken, al had ook hij grote problemen met de VMD Ginaf. Zo zie je maar weer: “It ain’t over til the fat lady sings”

Geluk aan de finish

De volledige uitslag houdt u nog tegoed. Wat dat betreft is onze verslaglegging nog niet klaar. Er zijn nog verhalen te vertellen. Hieronder nog wel een foto impressie. Meer foto’s zullen ook later volgen. Het was een intensieve week, maar geweldig om mee te maken. Mocht u onze verslaglegging op prijs stellen, vergeet dan niet een donatie te doen via https://www.rallytrucks.nl/doneren-sponsoren-of-adverteren/