Opgroeiende in de jaren ’80 en fan van DAF en Jan de Rooy, droomde ik weg bij de schaalmodellen van de Turbotwin, Turbotwin 2 en de X1. Trots reed ik laatstgenoemde, in het zicht van de oudere buurjongen die buiten stond, zorgvuldig om de planten in de vensterbank van mijn ouderlijk huis heen. Ogenschijnlijk nonchalant, maar non-verbaal schreeuwde ik eigenlijk uit: “Zie eens hoe gaaf!” Die schaalmodellen staan nu nog steeds te pronken. Nu in een vitrine naast een twintigtal andere, meer recentere modellen. Onwaarschijnlijk wat voor kwaliteitssprong er gemaakt is sinds die jaren ’80. De details zijn veel preciezer en daarmee in vrijwel alles gelijk aan het 1 op 1 origineel.

Onze beste vrienden van ScaleMasters zijn in staat de meest prachtige schaalmodellen te fabriceren. Van rallytrucks tot bouwmachines: Het Nederlandse bedrijf heeft al een fantastisch portfolio opgebouwd. Het richt zich tegenwoordig op exclusieve producties, waardoor ruimte gemaakt wordt in de webshop. Voor liefhebbers van rallytrucks geeft dat de mogelijkheid met flinke kortingen prachtige modellen aan te schaffen en je verzameling op te schalen. Neem dus snel een kijkje in de webshop en sla je slag!

Steun ons!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door ScaleMasters.