Toen een afspraak bij een Dakarteam last minute niet doorging, schakelden de Rallytrucksmannetjes meteen door naar een prachtig alternatief plan: Het DAF Museum! Nu is het altijd een bezoek waard, maar deze maand bijna een must voor iedere liefhebber van rallytrucks. Naast de gebruikelijke Turbotwin II en X1, staan tot eind juni nog drie legendarische De Rooy Rallytrucks uit de jaren ‘80 opgesteld in de Paccar-vleugel: De Neus uit 1982, De Dubbele Kop uit 1984 en De Bull uit 1985. Van de eerstgenoemde wordt op dit moment bij Team De Rooy een replica gebouwd voor de Dakar Classics. Daar deed de Dubbele Kop afgelopen editie al succesvol aan mee en de gerenoveerde Bull wordt ook geprepareerd voor gebruik in de komende Dakar Classics. Prachtig om dit stuk geschiedenis nu onder één dak bij elkaar te zien staan. Hiermee begon het allemaal! Jan de Rooy maakte furore met deze trucks en legde zo het fundament voor al wat daarna kwam. Dus, pak je kans, reis af naar Eindhoven, duik in de geschiedenis van een pracht Nederlands merk en bewonder de vijf legendarische DAF Rallytrucks die er staan te pronken: Gaat dat zien!!!