Tijdens een preview bij een gezellige en super georganiseerde sponsorbijeenkomst van Van Velsen Rallysport mocht Rallytrucksmannetje Robert de eerste uitzending over de afgelopen Fenix rally al aanschouwen. Rob Steltman en Matthieu Mooren zijn verantwoordelijk voor de prachtige beelden. Het is zeker de moeite waard de uitzendingen te gaan kijken. Niet alleen vanwege het boeiende wedstrijdverloop, maar ook vanwege het prachtige woestijnlandschap. De dronebeelden van Matthieu geven de grootsheid van de Tunesische zandduinen prachtig in beeld en doen de echte liefhebber van woestijnrally’s watertanden. Het vertrouwde stemgeluid van Rob in de voice-over geeft je alle nodige informatie en dat alles is versneden met actiebeelden en interviews. Ziggo was dusdanig onder de indruk van de beelden en strijd, dat besloten werd niet één, maar twee uitzendingen te maken die op prime-time worden uitgezonden op het open kanaal van de zendergigant. De eerste op 15 juni om half negen. Direct na Goede Tijden doorzappen naar Ziggo vanavond dus!

Aad van Velsen zette zijn trouwe sponsoren goed in het zonnetje en met luxe hapjes en vocht bijvullende producten werd de inwendige mens niet vergeten. Ook alle teamleden kregen lof, terwijl deze “Van Velsen Rallysport familie” volgende week al weer op gaat voor een volgend rallyavontuur: De Breslau rally! Aad laat er geen misverstand over bestaan dat het podium gehaald moet worden. Zo niet dan is het geen goed resultaat. De Scania rallytruck staat er scherp bij en zoals we gewend zijn van het team is alles tot in de puntjes geregeld.


Na de Breslau wordt gekeken naar de mogelijkheden voor volgend jaar. In ieder geval wil Van Velsen Rallysport meedoen aan een grote rally. Of dat Dakar of AER wordt zal nog moeten blijken.

Rallytrucks gaat mee naar Breslau en hoopt de rally zo voor het eerst vanuit het evenement zelf te verslaan. Voor het zo ver is: Vergeet niet te kijken naar de uitzendingen bij Ziggo!

Deel 1:
Woensdag 15 juni 20.30 – 21.30
Donderdag 16 juni 11.30 – 12.30 (herhaling)

Deel 2
Woensdag 22 juni 21.00 – 22.00
Donderdag 23 juni 08.00 – 09.00 (herhaling)

Op dinsdag 28 juni van 23.00 tot woensdag 29 juni 01:00 is er een marathonuitzending met beide delen achter elkaar!