Neem een dorp bestaande uit honderden voertuigen, bijbehorende bevolking, organisatie en voorzieningen; pak het op en verplaats het zo’n 300 kilometer noordwaarts in een land genaamd Polen. Kortom: De grote verhuizing van het bivak stond vandaag op het menu en het woord chaos reisde vrolijk mee.

Er wordt ook nog een wedstrijdproef gereden, maar ingekort en uitgesteld. Om 22u start een late race waardoor we nu niet meer kunnen doen dan foto’s te plaatsen van de verplaatsing.

Wij hebben het als Rallytrucksmannetjes uitermate naar onze zin, de artikelen worden veel gelezen en we hebben vele mooie reacties mogen ontvangen op ons werk. Bedankt daarvoor!

We trekken logistiek op met Van Velsen Rallysport en voelen ons erg thuis bij dit leuke team uit Stompwijk. Met de vaste buren van het Rally Team Dust Warriors is er altijd wat te beleven en zo komen wij deze week wel door.

Vanavond gaan er extra lampen en takkenvangers op de trucks. De rijders hebben er zin in en wij ook. Actie in de taxi!